Antena 3 CNN Politică Ponta, atac la Băsescu după condamnarea fiicei sale, Ioana: "Cel care nu-și apără copiii este un sub-om"

Ponta, atac la Băsescu după condamnarea fiicei sale, Ioana: "Cel care nu-și apără copiii este un sub-om"

Victor Ponta l-a atacat, joi seara, pe Traian Băsescu pentru lipsa de reacție în cazul condamnării fiicei sale, Ioana Băsescu, în dosarul privind campania electorală din 2009.

o_1f0hljjkg5381qfp1j1gof1l0kb.jpg
de Claudia Popovici    |    12 Mar 2021   •   00:00

Întrebat, joi seara, despre condamnarea la închisoare cu executare a fiicei fostului președinte Traian Băsescu, Ioana, și a fostului ministru Elena Udrea, Victor Ponta l-a catalogat „sub-om”, pentru că nu și-a apărat copilul.

„Eu am trei copii. Cel care nu-și apără copii este un sub-om”, a spus Victor Ponta la emisiunea „Marius Tucă Show”, de la Aleph News, referindu-se la faptul că fostul președinte Traian Băsescu nu a avut nicio reacţie publică după pronunțarea sentinței în primă instanță.

Victor Ponta: "Am ajuns să condamnăm în 2021 pe cineva pentru fapte din 2009"

„Pe Ivanka Trump nu cred că o vor condamna vreodată. Nu cred că în America îi va face cineva dosar fiicei președintelui”, a mai spus Victor Ponta sursei citate.

Ioana Băsescu, condamnată la 5 ani de închisoare!

Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare pentru mai multe fapte de corupție. 

Ioana Băsescu a fost condamnată la 3 ani pentru instigare la delapidare, la încă 3 ani pentru instigare la spălare de bani. Contopind pedepsele, fiica președintelui a fost condamnată la 5 ani de închisoare în dosarul privind campania electorală din 2009.

Decizia în cazul fiicei președintelui, la fel ca și cea în cazul Elenei Udrea, care a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare, este în primă instanță, aceasta putând fi atacată cu apel.

 

×
Parteneri
x close