Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, atac voalat la Gabriela Firea pentru criticile aduse lui Grindeanu

Victor Ponta, atac voalat la Gabriela Firea pentru criticile aduse lui Grindeanu

o_1bhs6vg5019r91e97h8011ijtnj8.jpg
05 Iun 2017   •   16:27

Fostul premier Victor Ponta sare în apărarea șefului actual al Guvernului, Sorin Grindeanu, după ce acesta, dar și o parte dintre miniștri, au fost criticați de primarul general, Gabriela Firea.

"Am si eu doua intrebari ca "cetateanul turmentat" - ca ma uit si chiar nu mai inteleg :
1. schimbarea Guvernului "Grindeanu" este urgenta noastra in acesta vara ? Este ceea ce isi doresc cei care au votat in Decembrie 2016 pentru PSD? Sau membrii PSD ? Sau parlamentarii care sustin majoritatea guvernamentala?
Eu am votat in Decembrie cu PSD, sunt ( inca ) membru al Partidului si ca deputat am votat mereu pentru sustinerea proiectelor acestui Guvern - sa inteleg ca pana acum am gresit?!?!
2. eram in Guvernul PSD condus de Adrian Nastase in perioada 2001-2004 cand Primar General al Bucurestiului era Traian Basescu - imi amintesc ca tot ce nu era el in stare sa faca la Primarie Basescu dadea vina pe Guvern / iar in 2004 s-a jurat ca vrea sa ramana Primar "sa isi termine proiectele" dar a candidat la Prezidentiale si ati vazut ce bine ne-a fost!
Sa inteleg acum in 2017 ca ce facea Basescu era bine?
Poate ma ajutati dvs cu ceva lamuriri ; daca intreb Conducerea Partidului sigur nu au ei timp sa piarda cu un biet membru asa cum sunt eu ....", a scris Victor Ponta, pe o rețea de socializare.
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close