Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Am greşit că am dat PDL mineritul şi energia

Victor Ponta: Am greşit că am dat PDL mineritul şi energia

Victor Ponta: Am greşit că am dat PDL mineritul şi energia
08 Mai 2009   •   09:43

Vicepresedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, atacă din nou partenerii de guvernare, plecând de la situaţia conflictuală în care se regăseşte la nivelul judeţului Gorj. El apreciază că este o mare greşeală asumarea în totalitate, de către ministrul Economiei, Adriean Videanu, împreună cu partidul sau, a conducerii economice a mineritului şi energiei din judeţul Gorj.

"În ceea ce ne priveşte, nu suntem de acord cu această asumare, pe care o considerăm o mare greşeală, dar tot ceea ce putem să facem acum este să salvam locurile de muncă şi bună funcţionare a Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia Târgu-Jiu şi a complexurilor energetice Rovinari şi Turceni", a afirmat Victor Ponta, citat de Ziua.

El a recunoscut că partidul său poate face foarte puţin deoarece "de fapt nici nu ne întreabă nimeni de acolo ce părere avem, nici nu ne cere vreun ajutor".
Referindu-se la cele trei unităţi, şi-a exprimat dorinţa de a fi implicaţi mai mult, dar nu se poate din cauză că ?domnul Videanu ştie mai bine şi, prin persoana domnului Manţog, care este principalul colaborator al dânsului de aici pe această temă, este informat şi coordoneaza cele trei societati", a spus Ponta.

Numirile conducerii la SNLO Târgu-Jiu şi complexurile energetice Rovinari şi Turceni au dus la naşterea unor conflicte la nivelul filialelor PSD şi PDL Gorj.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close