Antena 3 CNN Politică Vasile Dâncu: Iliescu ar trebui dizolvat pentru rezultatele slabe de la Cluj?

Vasile Dâncu: Iliescu ar trebui dizolvat pentru rezultatele slabe de la Cluj?

Vasile Dâncu: Iliescu ar trebui dizolvat pentru rezultatele slabe de la Cluj?
02 Iul 2008   •   11:10

Vasile Dâncu, preşedintele filialei PSD Cluj, se întreabă pe blogul personal dacă şi Ion Iliescu, preşedintele de onoare al partidului, ar trebui ?dizolvat? pentru rezultatele din judeţ. Dâncu spune că apreciază sfatul primit de la Iliescu, potrivit căruia ar trebui să se analizeze cine a obţinut un scor mai mic de 20% la alegerile locale din iunie şi să se dizolve respectivele filiale.

Aşa se face că preşedintele de la Cluj s-a pus pe analizat tocmai rezultetele obţinute de şeful spiritual al social-democraţilor şi a descoperit că nu stă tocmai bine în sondaje chiar în judeţul cu pricina.

Astfel , în 1996, şi-au arătat încrederea faţă de Iliescu doar 15.29% dintre clujenii votanţi., în timp ce, în anul 2000, scorul a crescut cu aproximativ 3 procente, ajungând la 18.30%. În municipiul Cluj, situaţia stă la fel de prost: 11% în 1996 şi 13.33% în 2000.

?Cifrele prezentate mai sus arată fără echivoc că legitimitatea politică a domnului Ion Iliescu nu s-a creat niciodată în Transilvania, unde a pierdut alegerile. Ne întrebăm în registrul dezbaterii din aceste zile: Ion Iliescu ar fi trebuit dizolvat pentru rezultatele slabe obţinute în aceste competiţii electorale in judetul Cluj??, scrie Vasile Dâncu pe blog.

PSD a decis dizolvarea filialelor din Mureş, Neamţ, Arad, Alba, Giurgiu, Cluj, Bihor şi Braşov, pe motiv că au obţinut un scor sub 20% în alegerile locale din iunie 2008.

Sursă foto: vasiledancu.blogspot.com

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close