Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Susţin votul pe liste. M-am săturat ca lumea să îi tragă frâna de mână lui Geoană

Vanghelie: Susţin votul pe liste. M-am săturat ca lumea să îi tragă frâna de mână lui Geoană

Vanghelie: Susţin votul pe liste. M-am săturat ca lumea să îi tragă frâna de mână lui Geoană
15 Feb 2010   •   12:30

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie susţine varianta votului pe echipe la alegerile de la congresul extraordinar din 20 februarie şi-şi reafirmă sprijinul pentru actualul lider al partidului, Mircea Geoană. Liderul filialei bucureştene susţine că numai prin votarea în bloc a unei ecipe de conducere a partidului se vor evita pe viitor situaţiile în care ? toată lumea îi trăgea frâna de mână? lui Geoană ca, mai apoi, să-l lase pe acesta singur.
"Eu, unul, o să votez pe echipă, pentru că m-am săturat ca toată lumea să îi tragă frâna de mână lui Geoană şi după aceea să spună că nu este bun. Deci, sunt foarte mulţi oameni capabili în cadrul partidului, dar cred că unii au o problemă să vină lumea lângă ei, mă refer aici în mod deosebit la Miron Mitrea", a afirmat Vanghelie.
Vanghelie şi-a apărat şi delegaţia, apreciind că organizaţia de Bucureşti are un număr prea mic de delegaţi la Congresul extraordinar.
"Am prea puţini (delegaţi - n.r.). Am să mai cer acum (la CExN - n.r.). Nu ştiu câţi, în funcţie de cum simt sala. Consider normal, pentru că Bucureştiul este Capitala ţării, Bucureştiul nu se numeşte Marian Vanghelie. Dacă unii care au condus ţara asta o anumită perioadă şi speră că lumea gândeşte la fel cum au gândit acum zece ani, se înşeală. Am evoluat cu toţii, mergem înainte, este foarte greu să te mai uiţi în spate", a subliniat el.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vanghelie vot echipa conducere Congres PSD frana
Cele mai noi știri
Parteneri
x close