Antena 3 CNN Politică Vanghelie se încurcă: Nu i-am asigurat loc de senator lui Voicu. A fost concurs între 40, 100, 120 de candidaţi

Vanghelie se încurcă: Nu i-am asigurat loc de senator lui Voicu. A fost concurs între 40, 100, 120 de candidaţi

Vanghelie se încurcă: Nu i-am asigurat loc de senator lui Voicu. A fost concurs între 40, 100, 120 de candidaţi
22 Mar 2010   •   11:17

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie nu i-a asigurat nici un loc în Senat lui Cătălin Voicu, aşa cum susţine parlamentarul respctiv în stenogramele DNA. Liderul filialei bucureştne a infirmat că ar fi făcut jocurile în organizaţie pentru ca Voicu să primească un loc eligibil pe liste de candidaţi la parlamentare, el precizând că structura pe care o conduce a avut aproximativ 120 de candidaţi.
"Locul nu i l-am asigurat lui Cătălin Voicu. Am avut 40 de candidaţi, înţelegeţi, şi a fost un fel de concurs, au fost aproape 100 de candidaţi care au candidat, înţelegeţi, în Bucureşti, a fost o...cum să zic eu, Bucureştiul este ceva mai atipic, mai complicat, nu e vorba de a asigura un loc lui Cătălin. Aşa şi lui Oana Mizil i-am asigurat un loc, şi liderului de sindicat de la Energie, Chiriţă, i-am asigurat un loc, dacă putem să spunem aşa. Dar nu cred că e vorba de a asigura cuiva un loc", a încercat să se explice Vanghelie.
Ulterior, liderul PSD Bucureşti a ridicat ştacheta numărului de candidaţi care ar fi concurat pentru parlamentare la 120.
"A fost un număr de candidaţi care şi-au depus candidatura în cadrul organizaţiei, un număr de 100-120 de candidaţi dintre care 40 au candidat", a adăugat Vanghelie.
În prezent, senatorul PSD Cătălin Voicu s-a autosuspendat, duminică seară, din partid, el depunând la nivelul filialei din care făcea parte, PSD Bucureşti, o solicitare în acest sens.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close