Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Ponta&Dâncu au negociat cu PD guvernarea

Vanghelie: Ponta&Dâncu au negociat cu PD guvernarea

Vanghelie: Ponta&Dâncu au negociat cu PD guvernarea
14 Iun 2007   •   17:14

Invitat la emisiunea ?Prima Ediţie?, preşedintele Organizaţiei PSD Bucureşti Marian Vanghelie a explicat de ce doreşte excluderea din PSD a vicepreşedinţilor Victor Ponta şi Vasile Dâncu. ?Dispreţul pe care cei doi l-au arătat în ultima într-o perioadă faţă de PSD? a fost de ajuns ca în mintea unora dintre social-democraţi să se înfiripe ideea excluderii lor din partid. Mai mult, Vanghelie a declarat că Ponta şi Dâncu au negociat intens cu PD intrarea la guvernare a PSD. ?Ei au relaţiile lor pe sus. Ei vor doar să intre la guvernare prin negocierile pe care le au cu PD?.

?La ultimul Comitet Executiv, am zis foarte clar: eu nu vă mai înţeleg. De 2 zile spuneţi tot felul de mesaje pe TV şi aici veniţi cu alte idei?. Vanghelie a continuat atacul la adresa lui Ponta, subliniind că singura dorinţă a vicepreşedintelui social-democrat este să ajungă la guvernare. ?Eu nu l-am jignit pe Ponta, deşi aveam multe să-l jignesc. Ironiile şi jmecheriile lui Ponta nu mai ţin. Eu i-am zis doar că sunt mandatat să fac această propunere?.

În ceea ce-l priveşte pe preşedintele TSD, Nicolae Bănicioiu, Vanghelie este de părere că ?este un băiat bun, care n-are nicio legătură cu politica?. El a fost adus în partid de Ponta, a acuzat preşedintele PSD Bucureşti. ?Ăsta e copilul lui Victor Ponta?, de aici şi protestul on-line iniţiat de TSD.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close