Antena 3 CNN Politică Vanghelie cere excluderea lui Dâncu şi Ponta din PSD

Vanghelie cere excluderea lui Dâncu şi Ponta din PSD

Vanghelie cere excluderea lui Dâncu şi Ponta din PSD
13 Iun 2007   •   23:37

Preşedintele Organizaţiei Bucureşti a PSD, Marian Vanghelie, a declarat miercuri că va propune excluderea din partid a vicepreşedinţilor Victor Ponta şi Vasile Dâncu, în prima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD. Potrivit Rompres, Marian Vanghelie a precizat că a fost mandatat în acest sens, în unanimitate, în şedinţa Biroului Executiv al PSD Bucureşti, de marţi seara.

?Motivul pentru care voi face această propunere este legat de modul în care cei doi s-au raportat la activitatea de partid în ultima perioadă, la jocurile de interese ale celor doi?, a afirmat preşedintele Organizaţiei Bucureşti. El a menţionat că un alt motiv este legat de declaraţiile critice făcute în ultima perioadă de Ponta şi Dâncu la adresa PSD şi a conducerii acestuia.

Vasile Dâncu răspunde
Marian Vanghelie este un fin analist politic, care va declanşa la primul comitet executiv o dezbatere în Partidul Social Democrat, a declarat vicepreşedintele PSD Vasile Dâncu. ?Îl felicit pe domnul Vanghelie, care este un bun prieten de-al meu, pentru că permite libertatea de a avea dezbateri interne în partid. Probabil că dânsul, care este un fin analist, va vorbi despre lucrurile care merg sau nu în PSD, vom revendica ideologia partidului, dacă este cazul, iar dezbaterea internă este foarte bună?, a replicat Dâncu.

Vicepreşedintele PSD mai consideră că primul comitet executiv al PSD va constitui o ocazie foarte bună pentru organizaţia PSD Bucureşti să-şi exprime opiniile în mod public şi să-şi aducă aportul ideologic la dezvoltarea PSD.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close