Antena 3 CNN Politică Vanghelie aduce acuze grave fostului ministru al Transporturilor (VIDEO)

Vanghelie aduce acuze grave fostului ministru al Transporturilor (VIDEO)

Vanghelie aduce acuze grave fostului ministru al Transporturilor <font color=red>(VIDEO)</font>
06 Aug 2007   •   04:44

Acuzaţii grave lansate de social-democratul Marian Vanghelie. Fostul ministru Radu Berceanu a fost cel vizat. Vanghelie susţine că fostul ministru al Transporturilor a scutit 34 de societăţi de peste 8 miliarde de euro prin intermediul unei ordonanţe de urgenţă. În acelaşi timp, Vanghelie îi cere preşedintelui Băsescu să ia atitudine faţă de ?băieţii deştepţi? din PD şi din sistemul energetic. Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, îl acuză pe Berceanu că în calitate sa de ministru al Transporturilor, a încercat să scutească mai multe societăţi de plata a 8,3 miliarde Euro, prin intermediul unei ordonanţe de urgenţă.

Vanghelie spune că în spatele acestor societăţi se află democraţii Ionel Manţog, Ioan Oltean şi fostul ministru al transporturilor, Radu Berceanu. Liderul PSD face un apel la preşedintele Băsescu sa ia atitudine faţă de situaţia din sistemul energetic, întrucât aceste societăţi au adus prejudicii imense statului român.

Vanghelie a susţinut că această ordonanţă de urgenţă a trecut de Guvern şi ulterior, prin intermediul imixtiunii democratului Radu Berceanu, de Senat. Liderul PSD şi-a exprimat speranţa ca în urma aducerii la cunoştinţa publicului a efectelor acestei ordonanţe, ea nu va fi adoptată şi de către Camera Deputaţilor. Totodată, Vanghelie a dat asigurări că se va implica şi în identificarea altor surse de de finanţare pentru pensionari.

VANGHELIE ÎL ATACĂ PE RADU BERCEANU

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close