Antena 3 CNN Politică Valeriu Iftime a preluat mandatul de președinte al CJ Botoșani. Din ședință nu au lipsit contrele politice

Valeriu Iftime a preluat mandatul de președinte al CJ Botoșani. Din ședință nu au lipsit contrele politice

Valeriu Iftime a preluat mandatul de președinte al CJ Botoșani. Din ședință nu au lipsit contrele politice
Valeriu Iftime a preluat mandatul de președinte al CJ Botoșani. Foto: Facebook/Valeriu Iftime
28 Oct 2024   •   20:11

Şedinţă cu emoţii, dar şi cu multe contre politice, la Consiliul Judeţan Botoşani. Valeriu Iftime, noul preşedinte al instituţiei, a depus jurământul. De la eveniment a lipsit Lucian Trufin, cel care a pierdut alegerile în favoarea lui Valeriu Iftime. A fost prezentă, însă, fosta preşedintă.

Valeriu Iftime şi-a preluat mandatul de președinte și a depus jurământul alături de noii consilieri. A spus că vrea să lucreze în echipă, însă i-a avertizat pe cei care nu muncesc că pot lua o "pauză".

Fosta preşedintă a Consiliului Judeţean, Doinița Federovici, i-a predat ştafeta, dar şi o listă cu peste 75 de proiecte începute, pe care să le ducă la bun sfârșit. 

Momentul a fost urmat de o serie de replici acide.

Valeriu Iftime: Sunt chestiuni urgente care ard și care ard peste apa care arde. Când spun apa, mă refer la compania de apă care are o mare problemă de funcționare, ratând toate proiectele de finanțare.

La evenimentul de la Botoşani a participat şi Eduard Mititelu, secretar de Stat în Ministerul Dezvoltării. Acesta a spus că îl sprijină pe Iftimie şi că este convins că va fi un actor principal în administrația județeană și națională.

O altă prioritate a noii conduceri a Consiliului Judeţean Botoşani este dezvoltarea căilor de acces, dar şi sprijinirea culturii.

×
Parteneri
x close