Antena 3 CNN Politică Vadim cere eliberarea lui Becali pentru promovarea eurocampaniei PRM: "Hoţilor, puşcăria vă mănâncă"

Vadim cere eliberarea lui Becali pentru promovarea eurocampaniei PRM: "Hoţilor, puşcăria vă mănâncă"

Vadim cere eliberarea lui Becali pentru promovarea eurocampaniei PRM: "Hoţilor, puşcăria vă mănâncă"
10 Apr 2009   •   15:33

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor vrea să colinde ţara în lung şi lat de mână cu noul său prieten şi agent electoral, Gigi Becali, recent pus pe lista cu eurocandidaţi ai acestui partid. ?Tribunul? are însă nevoie ca Becali să iasă din arestul pe care în trecut il tot profeţise. CV Tudor a anunţat vineri că va face "tot posibilul pentru eliberarea lui Gigi Becali înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare". Ironic, liderul PRM are de gând să promoveze alături de Becali noul slogan ?atipic? al partidului: ?Hoţilor, bandiţilor, ce-aţi făcut cu ţara noastră? Puşcăria vă mănâncă!"
Gigi Becali se află pe locul al doilea pe listele PRM pentru euroalegeri, depuse, miercuri, la BEC. Liderul PRM apreciat că George Becali are dreptul să-şi facă campanie electorală în libertate, de vreme ce finanţatorul Stelei nu este încă condamnat şi se bucură de prezumţia de nevinovăţie.
"Trebuie să i se dea dreptul să-şi facă campanie electorală. Nu e normal să-şi prezinte programul, să-şi filmeze un videoclip? Unde? În libertate. Vom intra de mână în Parlamentul European şi vom face cinste ţării", a spus Vadim Tudor despre el şi Gigi Becali.", a spus C.V.Tudor.
El a precizat că îl va vizita pe Becali în închisoare, pentru a-i duce câteva cărţi şi almanahuri, dar, pentru că acesta are un număr legal de 4 vizite pe săptămână, va încerca să se ducă la el astfel încât să nu limiteze accesul familiei.

GIGI BECALI ÎN BOXA ACUZAŢILOR


Preşedintele PRM a evitat însă să explice cum va "face tot posibilul" pentru eliberarea lui Gigi Becali înainte de începerea campaniei electorale pentru europarlamentare.
"Nu e planul definitivat. Vreau să mă consult cu colaboratorii mei", a spus Vadim Tudor, carea exclus însă punerea în scenă a unui miting sau a vreunei manifestaţii politice pentru eliberarea lui Becali.
"Ne pregătim pentru Paşte, vom fi în săptămâna patimilor, numai de mitinguri nu are nevoie lumea! Vom discuta. De aia suntem aici", a arătat liderul PRM.
CV Tudor a mai subliniat că eurocandidaţii partidului îşi vor face campanie "absolut civilizată" sub o lozincă însă atipică: "Hoţilor, bandiţilor, ce-aţi făcut cu ţara noastră? Puşcăria vă mănâncă!".
Cu doar doi ani în urmă, liderul PRM promitea că nu se va lăsa până nu va reuşi să-l trimită pe Becali, ?derbedeul numai bun de puşcărie?, după gratii la Jilava.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close