Antena 3 CNN Politică V.Turcan: Geoană înlocuit cu Iliescu la şefia PSD

V.Turcan: Geoană înlocuit cu Iliescu la şefia PSD

V.Turcan: Geoană înlocuit cu Iliescu la şefia PSD
23 Apr 2007   •   23:07

Valeriu Turcan susţine că liderul PSD, Mircea Geoană, ar urma să fie înlocuit din funcţie dacă referendumul îl va revalida pe preşedintele suspendat Traian Băsescu. Turcan, care este purtătorul de cuvânt al campaniei lui Băsescu, a calificat afirmaţiile lui Geoană de luni drept un gest disperat şi spune că liderul PSD va fi înlocuit din funcţie de Ion Iliescu.

Mircea Geoană a declarat luni că în cazul în care Traian Băsescu va fi reconfirmat în funcţia de şef al statului la referendum şi va încălca în continuare Constituţia, PSD ia în calcul iniţierea unei noi proceduri de suspendare.

UPDATE: Fostul preşedinte Ion Iliescu consideră că Valeriu Turcan face declaraţii iresponsabile, cu intenţii vădit diversioniste. ?Nici nu înţeleg ce urmăreşte domnul Turcan, în calitatea sa de purtător de cuvânt al domnului Traian Băsescu, cu asemenea afirmaţii. Mircea Geoană este preşedinte al PSD, ales la ultimul congres al partidului. Eu nu am mai candidat la ultimul congres şi nu mai am de gând să candidez la această funcţie?, a afirmat preşedintele de onoare al PSD.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close