Antena 3 CNN Politică USL va face publice toate costurile mega-mitingului de la Arena Naţională

USL va face publice toate costurile mega-mitingului de la Arena Naţională

USL va face publice toate costurile mega-mitingului de la Arena Naţională
Foto: Mediafax
17 Oct 2012   •   22:26

USL va face publice toate costurile organizării mitingului de lansare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare, a declarat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, adăugând că totul s-a făcut "transparent şi pe documente", informează Agerpres.

"Vom face publice toate costurile, pentru că tot ceea ce s-a făcut s-a făcut transparent şi pe documente", a spus Dragnea, la finalul evenimentului.
   
Întrebat cât a costat închirierea stadionului, Dragnea a spus că în jur de 40.000 euro.
   
El a adăugat că la reuniunea de pe Arena Naţională s-a simţit determinarea tuturor celor din USL de a câştiga alegerile.
   
"A fost o întâlnire foarte bună, un eveniment foarte bun, a fost foarte multă vibraţie în Arena Naţională, toţi colegii noştri au simţit şi am simţit şi eu la ei foarte multă dorinţă de victorie, foarte multă determinare ca pe 9 decembrie să facem din România un nou început, puternic, statornic şi un drum serios către dezvoltare. Vom respecta toţi partenerii europeni, vom privi cu foarte mult respect şi recomandările lor, dar vrem să utilizăm toate drepturile noastre pe care le avem prin faptul că suntem membri în UE cu drepturi depline. Vrem să fim drepţi şi mândri şi respectaţi. Ceea ce este important să ştie poporul român este că ceea ce hotărăşte să facă va fi luat în seamă de toată lumea şi din interior şi din exterior", a spus secretarul general al PSD.
   
El a mărturisit că a avut emoţii pentru organizare, în condiţiile în care evenimentul a fost cel mai mare organizat de un partid din România.
   
"Am fost foarte preocupat şi de faptul că s-a ajuns greu la stadion cu autocare, cu microbuze, cu maşinile, pentru că era şi oră de trafic intens. Au venit peste 75 mii de oameni. A ieşit cum mi-am dorit", a afirmat Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close