Antena 3 CNN Politică UPDATE. Monica Iacob Ridzi află în Septembrie dacă scapă din închisoare

UPDATE. Monica Iacob Ridzi află în Septembrie dacă scapă din închisoare

ridzi.jpg
Foto: Agerpres
10 Iul 2015   •   14:28
UPDATE. Procesul de judecată pentru eliberarea Monicăi Iacob Ridzi s-a amânat pentru data de 4 septembrie. 
 
Reporterul Antena 3, Sonia Simionov, a explicat: 
 
"Până la acea dată, Monica Iacob Ridzi rămâne în sistemul medical al penitenciarului Jilava. Încă nu se ştie de ce a fost amânat procesul. Monica Iacob Ridzi a solicitat ca sedinţa de judecată de astăzi să fie secretă, din cauza informaţiilor de natură personală. Procesul a durat o oră jumătate şi luarea unei decizii a fost amânată pentru data de 4 septembrie. Însă, nici acea decizie nu va fi una definitivă sau executorie. Asta înseamnă că Monica Iacob Ridzi va rămâne în penitenciar până la judecarea contestaţiei."

---

Monica Iacob Ridzi face o nouă încercare de a ieşi din închisoare. Judecătorii Tribunalului Ilfov decid azi dacă întrerup executarea pedepsei. 

 
Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a cerut să facă o serie de investigaţii medicale care nu pot fi făcute în reţeaua sanitară a Administraţiei Naţionale a Peniteciarelor. 
 
La primul termen, magistraţii au cerut o expertiză medico-legală care să  confirme spusele fostului ministru. Monica Iacob-Ridzi a fost condamnata definitiv  pe 15 februarie de Instanţa Supremă la cinci ani de inchisoare cu executare în dosarul organizării Zilei Tineretului din 2009.
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close