Antena 3 CNN Politică Uioreanu: PNL va vota în Parlament trimiterea la Parchet a dosarului lui Adrian Năstase

Uioreanu: PNL va vota în Parlament trimiterea la Parchet a dosarului lui Adrian Năstase

Uioreanu: PNL va vota în Parlament trimiterea la Parchet a dosarului lui Adrian Năstase
18 Iun 2009   •   16:48

Deputaţii PNL vor vota în Parlament în favoarea trimiterii, la Parchetul ICCJ, a dosarului lui Adrian Năstase, dacă acest subiect va mai figura pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor, a declarat, joi, viceliderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Horea Uioreanu.
"PNL va susţine intrarea în cercetare şi apoi în instanţă a domnului Adrian Năstase, aşa cum a făcut de fiecare dată cu oricare dintre foştii miniştri sau parlamentari, cum a făcut-o şi cu Paul Păcurariu, care este membru al partidului. PNL este pentru trimiterea la Parchet a dosarului lui Adrian Năstase", a afirmat Uioreanu.
Uioreanu a negat că PNL s-ar fi retras, marţi, de la lucrările Camerei Deputaţilor în care s-a discutat cazul Năstase.
"Noi nu am participat deloc la discuţiile din sală, care au fost un bâlci între PSD şi PDL. Am plecat de acolo după ce s-a terminat şedinţa, anunţând-o pe preşedintele Camerei, Roberta Anastase, că dorim să fim chemaţi atunci când se discută lucruri serioase sau când se va supune, într-adevăr, ceva la vot", a subliniat Uioreanu.
Camera Deputaţilor şi-a suspendat marţi lucrările în plen pe ordinea căruia figura şi discutarea cererii procurorului general privind reluarea dezbaterii asupra avizului pentru începerea urmăririi penale împotriva social-democratului Adrian Năstase în cazul Zambaccian 1. Deputaţii PSD şi UDMR, urmaţi de cei ai PNL au părăsit sala, reclamând modul în care preşedintele Camerei Roberta Anastase a condus lucrările.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close