Antena 3 CNN Politică Uioreanu: PDL să renunţe la litera "L" din siglă. Face de ruşine liberalismul!

Uioreanu: PDL să renunţe la litera "L" din siglă. Face de ruşine liberalismul!

Uioreanu: PDL să renunţe la litera "L" din siglă. Face de ruşine liberalismul!
06 Mai 2010   •   12:02

Deputatul PNL Horea Uioreanu a solicitat joi, PDL şi preşedintelui formaţiunii, Emil Boc să elimine din titulatura acestui partid cuvântul "liberal" şi litera "L" din sigla formaţiunii, întrucât aşa-zişii democrat-liberali "fac de ruşine liberalismul".
Uioreanu a acuzat faptul că sintagma "liberal" din denumirea Partidului Democrat Liberal este una "electorală şi de faţadă".
"Cer PDL şi preşedintelui Emil Boc să scoată cuvântul Ťliberalť din denumirea PDL şi a literei ŤLť din sigla acestui partid, pentru că fac de ruşine liberalismul românesc. Prin modul în care se comportă faţă de ţară şi de mediul economic, PDL nu are nimic de a face cu liberalismul, iar cuvântul Ťliberalť a fost adăugat din motive electorale şi este unul de faţadă. A fost un tertip propagandistic", a susţinut Horea Uioreanu.
El a dat ca exemplu programul de guvernare al PDL care nu are nimic de-a face cu "liberalismul normal, cu această ţară şi cu mediul de afaceri pe care ar trebui să îl protejeze dacă ar fi cu adevărat liberali".
"Vreau să demontez ceea ce PDL şi Guvernul imprimă în populaţie, şi anume faptul că FMI decide impozitarea şi creşterea TVA. Nu FMI impune aceste lucruri, ci modul dezastruos prin care Guvernul a gestionat problemele ţării", a spus deputatul PNL, care a mai imputat Guvernului Boc lansarea ideeii false că FMI este cel care a decis majorarea taxelor şi a TVA.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PNL liberal sigla eliminare program
Parteneri
x close