Antena 3 CNN Politică Udrea, după audierile comisiilor: Am avut foarte mari emoţii. Audierea mea nu merita atâta interes (VIDEO)

Udrea, după audierile comisiilor: Am avut foarte mari emoţii. Audierea mea nu merita atâta interes (VIDEO)

Udrea, după audierile comisiilor: Am avut foarte mari emoţii. Audierea mea nu merita atâta interes (VIDEO)
22 Dec 2009   •   18:26

?Am avut foarte mari emoţii şi felul în care a fost aşteptată audierea mea, consider că nu merita atât interes. Putea fi orice rezultat mai ales că ştiam că cei care susţin guvernul nu erau majoritari în comisie. Au trecut alegerile, campania electorală şi sper să fie un semnal că întreaga clasă politică ia în calcul măcar pentru trei ani interesul ţării. Cred că dacă mai respirăm puţin şi mai scăpăm de presiunea alegerilor şi a campaniei electorale, clasa politică va reuşi să lucreze împreună?, a declarat Elena Udrea, după audierile de marţi. Elena Udrea au trecut cu bine de testul comisiilor parlamentare de specialitate. Ea a primit avizul favorabil pentru funcţia de ministru al Turismului şi Dezvoltării cu 43 de voturi pentru, patru împotrivă şi o abţinere.

Udrea consideră că guvernul propus va trece de Parlament şi speră într-o stabilizare a clasei politice, ?măcar pentru următorii trei ani?.

?Cred că guvernul va trece şi cred că întreaga clasă politică se stabilizează măcar pentru trei ani. Sper ca şi colaborarea cu PSD şi cu PNL să fie una corectă. Sper, ca un om care a fost hăituit de o parte a Parlamentului să trec peste momentul acela, fiind doar strategii greşite de campanie electorală?, a spus Elena Udrea..



Ea a vorbit şi despre NUP-ul primit pe o problemă care a provocat în această vară crearea unei comisii parlamentare de anchetă şi un adevărat scandal în legătură cu modul în care democrat-liberala a gestionat treburile Turismului.

Parlamentarul PDL Mircea Toader a spus că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus neînceperea urmăririi penale pentru toate capetele de acuzare cercetate de Parlament în cazul Elenei Udrea, astfel că nu mai sunt probleme ca ea să fie desemnată ministrul Dezvoltării şi Turismului.

?Astăzi a făcut un subiect mai dezbătut de televizoare însă raportul este de săptămâna trecută. Raportul este trimis încă din luna octombrie. Sunt de formaţie jurist, şi nu fac astfel de aprecieri, dar acuzaţiile de acolo erau aberante?, a spus Elena Udrea, pe marginea acestui subiect.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Cele mai noi știri
Parteneri
x close