Antena 3 CNN Politică UDMR îl ţine în braţe pe Băsescu

UDMR îl ţine în braţe pe Băsescu

UDMR îl ţine în braţe pe Băsescu
28 Ian 2007   •   13:02

?Iniţiativa PSD de suspendare a preşedintelui este doar un joc de imagine şi nimic mai mult!? Afirmaţia aparţine liderilor UDMR care critică vehement iniţiativa PSD de strângere de semnături pentru suspendarea lui Traian Basescu. Liderii unionali nu găsesc justificată această campanie şi sunt convinşi că PSD nu va reuşi să îşi ducă planurile la îndeplinire.

?Nu o susţinem, nu o găsim motivată şi justificată. Eu cred că este un joc de imagine? atât şi nimic mai mult?, este opinia lui Laszlo Borbely, vicepreşedinte al UDMR. ?Nu cred că un referendum în această privinţă ar avea şanse, nu ştiu care va fi rezultatul votului în Parlament, dar un referendum în această privinţă nu ar reuşi?, crede şi Marko Bela.

Liderii UDMR au anunţat că vor susţine în continuare atât Alianţa, cât şi pe şeful statului şi vor vota împotriva unei eventuale moţiuni de cenzură. ?Nu avem nevoie nici de moţiune de cenzură, nici de măsuri de suspendare a preşedintelui, avem nevoie de o concentrare asupra programelor care ne stau în faţă, avem programe guvernamentale şi avem cu ce să ne ocupăm?, a adăugat Borbely.

Liderii UDMR afirmă chiar că vor ignora demersurile PSD, deoarece în viitorul apropiat îşi vor îndrepta atenţia către pregătirea alegerilor europarlamentare.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close