Antena 3 CNN Politică Turcan: PDL ar putea rupe alianţa cu PSD dacă Geoană va mai ataca Guvernul şi Preşedinţia

Turcan: PDL ar putea rupe alianţa cu PSD dacă Geoană va mai ataca Guvernul şi Preşedinţia

Turcan: PDL ar putea rupe alianţa cu PSD dacă Geoană va mai ataca Guvernul şi Preşedinţia
15 Mai 2009   •   13:53

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, vineri, că partidul său "va revizui modul în care funcţionează coaliţia" putând merge până la ruperea coaliţiei în cazul în care liderul PSD, Mircea Geoană va continua să atace Guvernul şi pe preşedintele Traian Băsescu. Parlamentara democrat-liberală l-a acuzat pe liderul social-democrat că preferă de dragul campaniei electorale să-şi saboteze proprii miniştri.
"Mircea Geoană îşi sabotează colegii de partid, pentru că este dificil pentru un ministru PSD din Guvern să fie preocupat de proiecte când îşi vede preşedintele că se află în contradicţie cu programul Guvernului?, a afirmat deputatul Raluca Turcan.
Vicepreşedintele PDL l-a mai criticat pe Geoană şi pentru blocarea, la Senat, a dosarelor care vizează unii colegi din partid. "Sunt încă dosare ale unor membri PSD sau apropiaţi ai partidului care sunt blocate la Senat, acolo unde domnul Geoană este preşedinte. Miky Şpagă este în continuare un protejat al lui Geoană, la fel ca şi Adrian Năstase, ale căror dosare penale sunt blocate. În aceste condiţii, PDL va revizui modul de funcţionare a coaliţiei. Nu se poate ca de vineri până duminică să dai în Guvern şi să lucrezi împotriva lui, iar luni să vii la coaliţie ca şi când nu s-a întâmplat nimic. Asta dă dovadă de inconsecvenţă şi imaturitate?, a afirmat deputatul de Sibiu.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close