Antena 3 CNN Politică Tudose îl laudă pe Ciolacu: „Are o inteligență peste media clasei politice. E top”

Tudose îl laudă pe Ciolacu: „Are o inteligență peste media clasei politice. E top”

mihai tudose
Mihai Tudose spune că premierul Marcel Ciolacu este susţinut în unanimitate de PSD pentru a candida la alegerile prezidenţiale. FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
de Bianca Chirilă    |    21 Aug 2024   •   17:02

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, a declarat miercuri că premierul Marcel Ciolacu este susţinut în unanimitate de partid pentru a candida la alegerile prezidenţiale, adăugând că inteligenţa sa politică „peste medie” este unul dintre atuurile lui.

Mihai Tudose a declarat că Marcel Ciolacu „e top” atunci când vine vorba despre inteligența politică.

„Da, da. Are inteligență peste medie. Peste media clasei politice. Văzând ceea ce face el, în comparație cu alții: rezultatele, comportamentul, ș.a.m.d. Ca inteligență politică, e top! Principalul atribut al președintelui, cel puțin pe politică internă, în afară de reprezentarea externă ș.a.m.d. este să asigure echilibru și liniște în țară. O schimbare este binevenită. Avem nevoie de liniște, avem nevoie de continuitate, avem nevoie de de o Românie stabilă. Și Ciolacu, câteodată, e mult mai calm decât am vrea și noi și mai înțelept și a asigurat această liniște”, a mai spus Mihai Tudose.

Tudose nu este singurul social-democrat care l-a lăudat pe Ciolacu.

La începutul lunii august, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a spus că Marcel Ciolacu va fi un preşedinte care va uni toţi românii şi el este soluţia formaţiunii pentru alegerile prezidenţiale.

„Marcel Ciolacu are toate şansele să fie preşedintele României şi are şi calităţi care să-l poată propulsa să obţină această funcţie. Are calităţi de premier, poate sunt subiectiv, dar eu asta cred. Are o inteligenţă peste medie, Marcel Ciolacu este structurat ca un om bun”, a mai declarat atunci Stănescu.

 

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close