Antena 3 CNN Politică Tudose critică dur PNL: Când au guvernat singuri au făcut România țăndări. Încă plătim pentru vaccinuri, spitalele ardeau în fiecare zi

Tudose critică dur PNL: Când au guvernat singuri au făcut România țăndări. Încă plătim pentru vaccinuri, spitalele ardeau în fiecare zi

mihai tudose
Mihai Tudose a criticat guvernarea PNL dinainte de alianţa cu social-democraţii. FOTO: Hepta
de Bianca Chirilă    |    30 Aug 2024   •   14:33

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a criticat, vineri, la Antena 3 CNN, guvernarea PNL dinainte de alianţa cu social-democraţii şi a afirmat că liberalii au achiziţionat sute de milioane de vaccinuri la care statul român încă mai plăteşte şi a mai amintit de izoletele de 75.000 de euro şi de spitalele care ardeau în fiecare zi, dar şi de criza energetică.

Mihai Tudose a fost întrebat, vineri, la Antena 3 CNN, despre afirmaţia potrivit căreia liberalii pot face reformele doar cu partidele de dreapta. 

„Au guvernat singuri de capul lor şi cu toată dreapta unită, cu USR, cu ce au mai avut ei acolo. Nu ştiu dacă vă aduceţi aminte, o parte din electorat îşi aduce aminte de guvernarea 1996 – 2000, când guvernau 20 de partide mici şi îngrozitor de mici. PNŢCD-ul şi PNL erau actorii principali şi au făcut România ţăndări”, a declarat Mihai Tudose.

De asemenea, social-democratul a enumerat ce a făcut PNL când a guvernal singur.

„Dacă tot vorbim de ei, sunt singurii care ştiu să guverneze, ne aducem aminte ce au făcut în ultimii ani când au guvernat ei singuri. Şi începem de la sutele de milioane de vaccinuri, la unele mai plătim şi de altele nu ştim cum să scăpăm, despre izoletele de 75.000 de euro, despre spitalele care ardeau în fiecare zi câte unul, despre criza energetică, despre cum primul ministru liberal a venit foarte frumos în faţa naţiunii şi a zis „Ştiu că legea mă obligă să măresc pensiile, dar nu o fac”. Şi a închis scandalul în cinci minute. Hai să vorbim despre ce au făcut ei când au fost singuri la putere, că au fost stăpâni pe moşie. Şi hai să vedem ce înseamnă PSD-ul la guvernare, cu prim-ministru PSD, 8% aproape din PIB investiţii. Ce mari reforme au făcut? Au făcut «România educată»”, a afirmat Mihai Tudose.

×
Subiecte în articol: mihai tudose coalitie PSD PNL
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close