Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu şi-ar putea lansa candidatura pe 10 octombrie

Traian Băsescu şi-ar putea lansa candidatura pe 10 octombrie

Traian Băsescu şi-ar putea lansa candidatura pe 10 octombrie
26 Sep 2009   •   14:11

Traian Băsescu şi-ar putea lansa candidatura la alegerile prezidenţiale, pe 10 octombrie, la Sala Palatului, susţin surse citate de Gardianul. Atunci este programata Conferinta Nationala a PD-L. Din acest motiv, un congres al stomatologilor a fost scurtat cu o zi.

Sorin Oprescu se pregateste si el sa faca marele anunţ. Sâmbătă el este la Calarasi, unde testeaza terenul. Mircea Geoană şi Crin Antonescu sunt deja în precampanie, şi bat ţara în lung şi în lat. Politicienii se gândesc acum să prevină fraudele electorale, puse la cale de contracandidaţi. Un prim semnal în acest sens a fost dat chiar de ministrul de Interne, Dan Nica.

Acesta a susţinut vineri că deţine informaţii conform cărora nu mai există niciun autocar liber de închiriat în perioada 22 noiembrie şi 6 decembrie. În opinia ministrului Internelor , fie românii se pregătesc fie pentru turism la mănăstiri, fie "cineva s-a hotărât să organizeze turism electoral". Dan Nica a fost convocat sâmbătă de către premierul Emil Boc la Palatul Victoria pentru a-i solicita explicaţii cu privire la această situaţie.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close