Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu şi-a declarat public susţinerea pentru Vasile Blaga

Traian Băsescu şi-a declarat public susţinerea pentru Vasile Blaga

Traian Băsescu şi-a declarat public susţinerea pentru Vasile Blaga
11 Mai 2008   •   19:15

Preşedintele Traian Băsescu se implică din nou în campania electorală. Şeful statului şi-a declarat susţinerea totală pentru candidatul PD-L la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, şi i-a atacat dur pe concurenţii favoritului său. La întrebarea unui reporter: ?O să fiţi în spatele domnului Blaga??, preşedintele a răspuns ?Dar sunt! Am fost întotdeauna. Mi-aş dori ca Vasile Blaga să câştige Primăria Capitalei.

Declaraţiile şefului statului au provocat indignare, dar nu şi surprindere, în clasa politică. ?Preşedintele Băsescu simte că partidul dânsului de suflet pierde teren?, spune Candidatul PIN pentru postul de Primar General, Cozmin Guşă, care a declarat că se aştepta la o astfel de ieşire publică de susţinere din partea Preşedintelui. Şi Victor Ponta, vicepreşedinte PSD, este de părere că ieşirea publică a Preşedintelui vine ca urmare a rezultatelor slabe ale candidatului PD-L în sondaje. El susţine că susţinerea lui Băsescu este esenţială în campaniile PD-L.

Pe de altă parte Crin Antonescu, vicepreşedinte PNL consideră inacceptabil gestul făcut duminică de şeful statului, iar Lucian Bolcaş, vicepreşedinte PRM, consideră ?de netăgăduit? implicarea preşedintelui în campania electorală. ?De la discursul de acum câteva zile în care suspecta această campanie de prea mult civism şi de o eventuală înţelegere, iată că a venit domnia sa să facă ordine şi să facă zgomot în această campanie?, a spus acesta.

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva zile postului public de radio, preşedintele spunea că nu se va implica în campania pentru alegerile locale.

TRAIAN BĂSESCU ŞI-A DECLARAT PUBLIC SUSŢINEREA FAŢĂ DE VASILE BLAGA 

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close