Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu refuză să dea vreo explicaţie legată de afacerile fratelui său (VIDEO)

Traian Băsescu refuză să dea vreo explicaţie legată de afacerile fratelui său (VIDEO)

Traian Băsescu refuză să dea vreo explicaţie legată de afacerile fratelui său (VIDEO)
25 Aug 2009   •   20:37


Preşedintele Traian Băsescu refuză să dea vreo explicaţie legată de afacerile fratelui său sau faţă de acuzaţiile aduse acestuia. Între timp, Sorin Roşca Stănescu a publicat noi informaţii legate de caz, iar liderul liberal Crin Antonescu a cerut explicaţii din partea instituţiilor statului.

Şeful statului a refuzat să dea vreo declaraţie pe marginea scandalului în care este implicat fratele său cu privire la transportul de armament.

Preşedintele PSD Mircea Geoană este de părere că instituţiile statului au obligaţia să dea răspunsuri referitoare la informaţiile privind transportul de arme şi firma Desintco.

Liderul social-democrat este convins că instituţiile statului vor ştii să nu cedeze presiunilor politice eventuale şi îşi vor face datoria aşa cum trebuie.

De asemenea, preşedintele PNL, Crin Antonescu, îi solicită preşedintelui Traian Băsescu explicaţii clare privind afacerile în care este implicat fratele său.

Jurnalistul Sorin Roşcan Stănescu a publicat pe site-ul său încă un document care demonstreaza că, încă din luna ianuarie, cinci servicii şi instituţii ale statului român au fost informate de către chestorul de poliţie Mihai Stoica asupra faptului că Interpol Bruxelles Belgia a transmis un mesaj urgent, prin care se solicită informaţii vizând persoane şi operaţiuni financiare derulate de un important asociat al Romagro Cereal S.R.L., firma care a operat transportul de muniţie.

Jurnalistul a anunţat, în emisiunea News Magazine, că va mai posta pe blogul său alte informaţii legate de transportul de arme şi muniţie, în care apare şi numele lui Mircea Băsescu.

Ministerul Economiei consideră că speculaţiile cu privire la afacerile cu armament dăunează imaginii unui domeniu important al economiei romaneşti, cel al producţiei de apărare.



Antena 3


×
Subiecte în articol: reactie mircea basescu munitie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close