Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: Nu cred că România are nevoie de un Iliescu în caricatură ca şef de stat

Traian Băsescu: Nu cred că România are nevoie de un Iliescu în caricatură ca şef de stat

Traian Băsescu: Nu cred că România are nevoie de un Iliescu în caricatură ca şef de stat
24 Oct 2009   •   18:35

Traian Băsescu susţine că nu concurează la alegerile prezidenţiale cu Mircea Geoană sau Crin Antonescu, ci cu preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Şeful statului afirmă că va fi pentru prima dată când îl va bate pe acesta. În replică, Ion Iliescu a declarat că este trist să avem în fruntea ţării un om care trăieşte din obsesii şi resentimente.

"Ei cred că noi avem nevoie de o Românie guvernată ca pe timpul lui Iliescu. Asta este schimbarea propusă de Mircea Geoană. Să preia ştafeta de la Ion Iliescu. Nu cred că România mai are nevoie de un Iliescu în caricatură pentru a fi şef de stat", a declarat preşedintele Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană este de părere că actualul şef al statului caută adversari imaginari în campania electorală.

Traian Băsescu i-a pus la îndoială capacitatea lui Mircea Geoană de a moderniza ţara, din moment ce nu poate să îşi modernizeze propriul partid: "Dacă ar fi făcut proba că a modernizat PSD şi partidul nu mai este controlat de Ion Iliescu, de Hrebenciuc, de Vanghelie aş fi spus că a modernizat un partid şi atunci poate să încerce şi cu ţara. Dar n-a reuşit să modernizeze vreun partid, ne vine tot Ion Iliescu la predare ştafetă şi cu el la primire ştafetă", a declarat Băsescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close