Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis

Traian Băsescu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis

iohanis.jpg
02 Dec 2015   •   15:24

Fostul președinte Traian Băsescu l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru că nu a oferit o recepție de Ziua Națională la Palatul Cotroceni, precizând ca șeful statului și-a "manifestat disprețul" față de această sărbătoare.

"Ziua Națională nu poate fi mutată de la un demnitar la altul. A fost o mare greșeală a lui Iohannis de a nu face recepția. Este vorba despre neglijarea unui eveniment istoric pentru România. Ca primar de Sibiu, nu a participat niciodată la manifestarile de Ziua Națională. Și-a asumat responsabilitatea pentru a-și manifesta disprețul fata de Ziua Națională. A ales să anuleze recepția sub un aspect pueril. A organizat cupa de sampanie cu guvernul lui, dar cu popurul lui nu a vrut sa faca nimic", a spus Traian Basescu, miercuri, la Romania Tv, potrivit Stiripesurse.ro.

În plus, Băsescu l-a criticat pe Gabriel Oprea că da mesaje "pe unde apucă" de 1 decembrie, trimitere la faptul că fostul ministru de Interne ar fi fost fotografiat într-un avion in drum spre Dubai, de Ziua Naționala.

×
Subiecte în articol: atac Klaus Iohannis
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close