Antena 3 CNN Politică Tensiuni alarmante în PSD. Primarul Capitalei îi reproșează premierului că este ipocrit

Tensiuni alarmante în PSD. Primarul Capitalei îi reproșează premierului că este ipocrit

o_1c0bf3gbr1fl21gnp82j3i1fvo8.png
02 Dec 2017   •   13:18

Un nou scandal politic la nivel înalt s-a produs în partidul de guvernământ.

DCNews a publicat astăzi stenograme care arată conflictul dintre primarul Municipiului București, Gabriela Firea, și premierul Mihai Tudose, în contextul organizării Târgului de Crăciun din Piața Victoriei. 

Gabriela Firea l-ar fi criticat pe premierul Mihai Tudose, într-o discuție între comunicatorii partidului, care a avut în seara zilei de 30 noiembrie. 

Explozia a fost prilejuită de ieșirea publică a premierului împotriva Târgului de Crăciun din Piața Victoriei, care a umplut  paharul nemulțumirilor din partid. Primul ministru  este acuzat cu argumente că are o agendă proprie, că sabotează Primăria Capitalei și că vrea să preia PSD. Premierul este lăsat fără replică de către Gabriela Firea. 

Primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, i-a reproșat premierului PSD, Mihai Tudose, ipocrizia și faptul că o atacă în presă.

”Domnule prim-ministru, am memorie bună și au fost și martori la discuțiile noastre...nu e de mirare că nu le mai recunoașteți. Vă descrie întregul caracter și comportament. Primăria Generală nu e în subordinea Guvernului, ca de altfel nicio primărie din țară. Nu aveți de ce să-mi faceți mie sugestii sau recomandări, nici în privat, nici prin presă. Eu răspund în fața legii și a bucureștenilor. Dumneavoastră în fața legii și Parlamentului. Dacă îngrijorarea dv. e una sinceră și onestă privind organizarea festivalului pentru copii și a târgului din Piața Victoriei, m-ați fi sunat să vorbim colegial și nu mi-ați fi dat indicații prețioase prin presă.

Sunteți în campanie electorală pentru preluarea PSD”, spunea Firea.

Gabriela Firea i-a amintit premierului momentele în care acesta a susținut mesajele #rezist, în opoziție cu mesajele PSD.

×
Subiecte în articol: targ tensiuni tudose
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close