Antena 3 CNN Politică Ce temperatură are ministrul Marcel Boloș în casă iarna: ”Avem costuri de suportat lunar care se simt în bugetul fiecărei familii”

Ce temperatură are ministrul Marcel Boloș în casă iarna: ”Avem costuri de suportat lunar care se simt în bugetul fiecărei familii”

Guvernanții trebuie să fie un exemplu pentru români. O spune chiar premierul Ciucă, care somează miniștrii să vină cu un plan pentru reducerea consumului de energie.

Marcel Bolos
temperatura ministrul marcel bolos casa iarna costuri suportat lunar simt Sursa foto: Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
15 Sep 2022   •   13:26

Premierul Nicolae Ciucă cere ministerelor să ia măsuri urgente pentru a reduce consumul de energie. Premierul a cerut ca, peste două săptămâni, să privească un plan la nivelul Guvernului în ceea ce privește reducerea consumului de energie.

"Fiecare minister să-și ia măsuri astfel încât să putem să fim un exemplu în ceea ce privește reducerea risipei la nivelul instituțiilor statului", a conchis Ciucă.

La ministerul Energiei, Virgil Popescu spune că se va reduce consumul de energie după ce ministerul va veni cu o analiză a corpurilor de iluminat.

Există câteva sfaturi de la Virgil Popescu legat de ce face el pt a reduce consumul de energie: încarcă telefonul noaptea, șli-a schimbat centrala veche cu una nouă, eficientă energetic și și-a pus panouri fotovoltaice.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș a explicat la Antena 3 că are o temperatură de 21 de grade în casă iarna pentru a face economie.

”Eu iarna sunt obișnuit cu 21 de grade, nu este o temperatură extraordinar de ridicată.

Nu e bine să facem risipă de energie mai ales că avem costuri de suportat lunar care se simt în bugetul fiecărei familii” a spus Marcel Boloș. 

 

×
Subiecte în articol: marcel bolos temperatura iarnă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close