Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Vom vota DA pentru România

Tăriceanu: Vom vota DA pentru România

Tăriceanu: Vom vota DA pentru România
13 Mai 2007   •   11:08

Preşedintele PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că nu doreşte ca România să devină ?o republică bananieră?, susţinând că Traian Băsescu este ?un demagog?. ?Traian Băsescu ne-a atacat încă din prima zi de mandat la Cotroceni, încercând să răstoarne instituţiile statului. În 2004 era responsabil, dar acum Traian Băsescu este obsedat de bani şi de putere. Vorbeşte de oligarhi dar uită să vorbească de matrapazlâcurile în care s-a implicat personal. Uită de găurile pe care care le-a făcut în buzunarele românilor prin cadourile făcute către Alro, Euroconstruct, Bucşaru, Umbrărescu, Căşuneanu şi lista este foarte lungă?, a declarat Tăriceanu, potrivit Mediafax.

Şeful Executivului a susţinut că ?obiectivele? Guvernului sunt ?imposibil de atins? cu un preşedinte care îşi urmăreşte propriul interes. ?De ajuns domnule preşedinte suspendat! Aţi generat destule crize. Avem nevoie de un alt drum şi de un alt preşedinte. Românii care vor vota DA sau cei care nu se vor prezenta la referendum îi vor transmite lui Traian Băsescu că vor stabilitate. Vom vota DA pentru România, o Românie care nu este a lui Traian Băsescu şi a acoliţilor din jurul lui?, a spus Tăriceanu, conform Mediafax.

În timp ce democraţii şi social-democraţii s-au adunat la Iaşi, liberalii au preferat să îi convingă pe bucureşteni să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu. După ce sâmbătă, tinerii liberali au împărţit fluturaşi anti-Băsescu în parcurile din Capitală, staff-ul partidului a organizat duminică o conferinţă de presă cu scopul de a transmite un mesaj clar pentru referendumul din 19 mai. În frunte cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, liberalii au explicat motivele suspendării lui Traian Băsescu, prin campania ?Start pentru schimbare?.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close