Antena 3 CNN Politică Tăriceanu atacă PNL și platforma lui Cioloș: ”E un fel de apă de ploaie care nu spune nimic concret. PNL nu mai este liberal”

Tăriceanu atacă PNL și platforma lui Cioloș: ”E un fel de apă de ploaie care nu spune nimic concret. PNL nu mai este liberal”

tariceanu agerpres.jpg
Foto: Agerpres
02 Noi 2016   •   19:09

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a scris, într-un comentariu pe Facebook, că prin validarea lui Dacian Cioloș drept candidatul PNL la funcția de premier, după alegerile parlamentare, ”PNL a ratificat ceea ce știam de mult, încă de la fuziunea cu partidul lui Traian Băsescu, că nu mai este liberal”.

”Prin validarea lui Dacian Cioloș drept candidat de premier al PNL, Consiliul Național al acestui partid a ratificat azi ceea ce știam de mult, încă de la fuziunea cu partidul lui Traian Băsescu, că nu mai este liberal, ba mai mult, că nu mai are niciun fel de identitate politică. Platforma „România 100”, creația „tehnocratului” Cioloș și asimilată fără rezerve de un PNL care va defila cu acest pseudo-program în campania electorală, nu are niciun fel de culoare politică. Ea se potrivește oricui și nimănui, e un fel de apă de ploaie care nu spune nimic concret și e perfectă pentru un partid rămas fără identitate, fără lideri și fără credibilitate. Cine mai poate avea încredere într-un partid al cărui președinte spune fără să clipească după o întâlnire electorală importantă: „Dacian Cioloș nu participă la campania electorală”? Cine mai poate avea încredere în Dacian Cioloș, atâta vreme cât a declarat în repetate rânduri că nu va candida, dar a acceptat candidatura din partea PNL? Cine mai poate avea încredere într-un partid al cărui președinte merge la Cotroceni frecvent ca să primească instrucțiuni și ordine pentru ce trebuie să execute partidul?”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

”Ca unul care a contribuit după Revoluție la renașterea liberalismului și a Partidului Național Liberal, nu pot decât să deplâng că PNL a rămas liberal doar în denumirea sa”, a mai scris Călin Popescu Tăriceanu, semnându-se: ”fost președinte al PNL, fost prim - ministru din partea PNL în perioada 2004-2008”.

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close