Antena 3 CNN Politică Tănase Stamule, despre imaginile cu cozile pentru casele promise de Simion: Păcăleală, AUR și-a chemat membrii și prietenii

Tănase Stamule, despre imaginile cu cozile pentru casele promise de Simion: Păcăleală, AUR și-a chemat membrii și prietenii

Sute de persoane au stat la coad?, mar?i, la un magazin din centrul Capitalei ca s? se înscrie pe o lista de a?teptare pentru casele ieftine promise de George Simion
Sute de persoane au stat la coadă, marți, la un magazin din centrul Capitalei ca să se înscrie pe o lista de așteptare pentru casele ieftine promise de George Simion. Foto: Facebook/AUR
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iul 2024   •   10:37

Economistul Tănase Stamule susține că AUR și-a chemat membrii și prietenii să stea la coadă”, pentru a încerca să dea credibilitate promisiunilor mincinoase case ieftine și credite cu dobândă zero.

Tănase Stamule a comentat imaginile cu sutele de bucureșteni care au stat la coadă la Magazinul București, după ce George Simion le-a promis în mod mincinos case ieftine și credite cu dobândă zero.

El a spus că aceste imagini sunt, de fapt, o păcăleală și că cei de la AUR și-au chemat prietenii acolo pentru a părea o mulțime numeroasă care ia în seamă promisiunile lui Simion. 

”S-a umplut internetul de oameni mirați de coada la apartamente ieftine promise de aurarul netot. Îi pot reproșa multe domnului aurar însă nu și capacitatea de a păcăli populația/media prin tot felul de scheme PR bine gândite.

Văzând pozele am văzut zeci de membri de partid din București, foști PSD-iști, PNL-iști, USR-iști care sunt astăzi membri AUR și care erau la aceste cozi. După ce m-am documentat puțin am aflat că AUR și-a chemat membrii și prietenii lor să stea la coadă pentru a da dovada unei cereri uriașe și pentru a crea o gălăgie națională.

Se pare că nu sunt așa de mulți români prostiți de aurarul netot însă din păcate, fără să cerceteze deloc, presa și o mare parte a gânditorilor de social media au fost păcăliți și i-au mai făcut puțină publicitate acestui personaj semidoct. ”, a scris Stamule pe Facebook.

Sute de persoane au stat la coadă, marți, la un magazin din centrul Capitalei ca să se înscrie pe o lista de așteptare pentru casele ieftine promise de George Simion, candidat la alegerile prezidențiale. Oamenilor li se cer date personale, CNP-ul, informații despre venituri și familie, și li se spune că dacă îl votează pe Simion și acesta ajunge președinte, vor primi apartamente la prețuri de 3 ori mai mici decât cele de pe piață. Simion promite chiar și refinanțări de credite cu dobândă 0, lucru luat în serios de cei care s-au adunat la coadă.

„În cadrul acestui program se vor construi până la 1.000.000 (un milion) de apartamente, la cele mai noi standarde, împărțite teritorial după cererea solicitanților înscriși în program.

Ele vor fi amplasate în imediată apropiere a orașelor mari parțial suprasaturate urbanistic, cu toată infrastructura aferentă, cu utilitățile necesare la o capacitate corelată cu consumurile. Dotările acestor ansambluri vor fi în raport direct cu numărul populației +20%, pentru a avea acoperit în timp un grad de creștere organică a ansamblurilor.

Totodată, în aceste zone vor fi grădinițe, școli, cabinete medicale, spații comerciale, malluri și clădiri de birouri”, se arată în Planul Simion.

Și deputatul PNL Alexandru Muraru a reacţionat la aceste imagini, el susţinând că aşa-nimitul ”Plan Simion” este ”infracţiune curată” și că ”gluma se îngroaşă când îţi laşi datele personale pe mâna unui partid care face jocurile Rusiei”.

 

×
Subiecte în articol: aur George Simion credite
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close