Antena 3 CNN Politică Subiectiv. Mircea Băsescu nu se simte abandonat de fratele său

Subiectiv. Mircea Băsescu nu se simte abandonat de fratele său

mircea.jpg
Foto: Agerpres
28 Apr 2015   •   19:57
Mircea Băsescu a acordat un interviu, în care a vorbit despre relaţia cu fratele său, spunând că nu se simte abandonat de către acesta. "În niciun caz", a spus Mircea Băsescu.
 
Acesta a precizat că nu are interdicţie să vorbească cu membrii familiei sau cu fratele său, fostul preşedinte Traian Băsescu, având doar interdicţia de a nu lua legătura cu membrii familiei Bercea.
 
Mircea Băsescu a mărturisit că vorbeşte des cu Traian Băsescu. "V-am spus că vorbesc destul de des. Întotdeauna am avut ce să vorbesc cu fratele meu", a precizat Mircea Băsescu.
 
Întrebat dacă se aşteaptă să vină la Constanţa, Mircea Băsescu a răspuns: "A făcut exact ce trebuia să facă. Ceea ce mă aşteptam să facă. Ceea ce trebuia să facă un preşedinte şi apoi un fost preşedinte de stat".
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de marţi a emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 
 
Realizatorul "Deziluziei Optice", Felix Rache, a comentat, în stilul caracteristic, declaraţia lui Mircea Băsescu..
 
"Cu frate-său vorbeşte, cu Bercea nu vorbeşte, că ăla îi cere bani tot timpul. Şi mai spunea că nu l-a abandonat frate-său. Păi poate are de gând frate-său să meargă la el şi să stea amândoi în arest, la un moment dat."
 
Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a explicat, că există o asemănare între Traian şi Mircea Băsescu. Amândoi mint.
 
"Ştiţi ce mi se pare asemănător între cei doi fraţi? Traian Băsescu a spus că demisionează în cinci minute, Mircea Băsescu a spus că a recunoscut că nu a luat decât 250.000 de dolari şi acum spune că nu a luat niciodată niciun ban de la Bercea. Daţi-mi voie să cred că sunt nişte similitudini aici. Minciuna nu poate fi acoperită la infinit. Ori a luat, ori nu a luat. Aici există o dovadă clară a unui dezechilibru psihic, ca să nu zic minciună."
 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close