Antena 3 CNN Politică Ştirea Zilei: Cum se apără Băsescu?

Ştirea Zilei: Cum se apără Băsescu?

Ştirea Zilei: Cum se apără Băsescu?
09 Sep 2009   •   20:10

Traian Băsescu a fost huiduit în lipsă la Festivalul George Enescu aseară. Numele preşedintelui a fost menţionat de ministrul culturii într-un discurs. Acum două luni, Elena Udrea a fost şi ea huiduită copios când şi-a făcut apariţia la un festival de jazz. Justiţia nu cedează încercărilor guvernului de a-i ştirbi independenţa.

Sindicatele ameninţă cu grevă generală pe 5 octombrie.

Traian Băsescu ţipă la Procurorul General pentru eşecul procurorilor din ultimii 20 de ani de a trimite în instanţă dosarul revoluţiei.

Preşedintele n-a dat explicaţii nici azi despre afacerile fratelui său. Ministrul de interne spune că afacerea Băbeni a fost trimisă la Parchetul General, care-a trimis-o la poliţiştii din Vâlcea. Şefii serviciilor au fost audiaţi mai mult de formă în Parlament. Afacerea Băbeni rămâne un butoi cu pulbere în curtea de la Cotroceni.

Acestea dar şi alte subiecte sunt dezbătute, pe larg, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

Invitaţi în această seară sunt Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, Mircea Marian, senior editor la "Evenimentul Zilei" şi analistul Radu Tudor.

Tema emisiunii - "Cum se apără Băsescu?"

PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Stirea Zilei
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close