Antena 3 CNN Politică Şova îi ironizează pe protestatari: Dvs aţi auzit de oameni care au mers în concediu la Roşia Montană?

Şova îi ironizează pe protestatari: Dvs aţi auzit de oameni care au mers în concediu la Roşia Montană?

Şova îi ironizează pe protestatari: Dvs aţi auzit de oameni care au mers în concediu la Roşia Montană?
Foto: Agerpres
de M.Z.    |    22 Oct 2013   •   15:43

Dan Şova îi ia peste picior pe contestatarii proiectului Roşia Montană. Ministrul pentru Marile proiecte a declarat într-o emisiune televizată, că ideea invocată de protestatari, potrivit căreia Roşia Montană ar putea deveni obiectiv turistic, este falsă.

"Dumneavoastră aţi auzit de oameni care să fi mers în concediu la Roşia Montană? Cineva să îşi ia familia, copiii şi merge la Roşia Montană două săptămâni? Nu, haideţi să fim serioşi" a declarat ironic Şova.

Ministrul a mai explicat pentru adevarul.ro că cei de la RMGC nu pot fi daţi afară din ţară şi că proiectul ar fi în interesul statului român. 

Din 1 septembrie, în centrul Capitalei şi în mai multe oraşe din ţară au loc proteste ale celor care se opun proiectului minier de la Roşia Montană.
 
Pe 15 şi 22 septembrie, aproximativ 15.000 de persoane au participat la marşul de protest faţă de exploatarea minieră de la Roşia Montană, blocând mai multe artere principale.
 
Protestele au început după ce Guvernul a aprobat, în 27 august, proiectul de lege care reglementează exploatarea minereurilor din perimetrul Roşia Montană, documentul fiind transmis Parlamentului spre dezbatere. 

Citeşte şi: ŞPAGĂ demonstrată cu documente. Afacerea ROŞIA MONTANĂ: Excursii la Las Vegas pentru funcţionarii statului

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close