Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu îl împinge pe Marcel Ciolacu să candideze la Preşedinţie: „El pleacă cu prima șansă”

Sorin Grindeanu îl împinge pe Marcel Ciolacu să candideze la Preşedinţie: „El pleacă cu prima șansă”

sorin grindeanu hepta mediafax valentina sarosi
Potrivit lui Grindeanu, în aceste zile ar trebui să se stabilească şi data la care vor fi alegerile prezidențiale. Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    03 Iul 2024   •   14:05

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a spus, miercuri, că preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, are cele mai mari şanse să candideze la alegerile prezidenţiale, însă vor avea un congres în acest sens.

Potrivit lui Grindeanu, în aceste zile ar trebui să se stabilească şi data la care vor fi alegerile prezidențiale și care sunt candidații pentru fotoliul de la Cotroceni.

„Țara trebuie să fie guvernată și este guvernată în acest moment, și guvernată bine.

Alegeri oricum trebuie să avem. S-ar putea ca unii să se gândească că trebuie să amânăm alegerile prezidențiale până peste doi ani, că poate așa intră în turul doi. 

În mod tradițional, nu doar la PSD, ci la toate partidele, cei care pleacă cu prima șansă sunt de obicei președinții de partid, și asta nu e valabil doar la doar la PSD.

Noi o să avem un congres, cum și alte partide cred că o să aibă un congres, în care își vor desemna candidatul. 

Normal că astăzi, când vorbim, Marcel Ciolacu, prim-ministrul României și președintele PSD, pleacă cu prima șansă”, a declarat, miercuri, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Instanța a decis: Andrew și Tristan Tate sunt liberi să părăsească România
x close