Antena 3 CNN Politică Sorin Frunzăverde: "PDL este un melanj penibil"

Sorin Frunzăverde: "PDL este un melanj penibil"

Sorin Frunzăverde: "PDL este un melanj penibil"
05 Dec 2007   •   07:32

Noul Partid anunţat de Emil Boc şi Teodor Stolojan stârneşte nemulţumire chiar în rândul democraţilor. Mai precis, vicepreşedintele PD, Sorin Frunzăverde, cap de listă la europarlamentare, anunţă răspicat că se va opune total schimbării numelui PD. "Partidul Democrat Liberal este un melanj penibil", a declarat Sorin Frunzăverde pentru ziarul ?Adevărul?. PD nu înseamnă Modrogan, ci sute de mii de membri, iar numele unui partid este foarte important, atrage atenţia actualul europarlamentar. Sorin Frunzăverde nu este singurul nemmulţumit de această mişcare politică. Sunt mai mulţi reprezentanţi ai PD şi PLD care au recunoscut că nu văd cu ochi buni unificarea celor două partide.

În acest context, se anunţă o zi tensionată. Democraţii şi liberal democraţii au programate şedinţe la vârf, în care forurile de conducere trebuie să ia act de propunerea de unificare anunţată de Emil Boc şi Teodor Stolojan.

Europarlamentarul democrat Sorin Frunzăverde susţine că se va se va opune categoric renunţării la marca PD şi introducerii cuvântului "liberal" în titulatura noului partid. El a precizat că PDL nu înseamnă nici o doctrină.

"Statutul PD nu permite decât fuziuni prin absorbţie, iar partidul trebuie să rămână cu această denumire. Orice fuziune este binevenită, dar PD are o identitate a lui, care nu poate fi alterată. PD nu înseamnă Modrogan, ci sute de mii de membri. " declarat Sorin Frunzăverde.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close