Antena 3 CNN Politică Social democrații din Capitală își aleg președintele. Marcel Ciolacu: "Este corect ca Gabriela Firea să fie supărată pe mine"

Social democrații din Capitală își aleg președintele. Marcel Ciolacu: "Este corect ca Gabriela Firea să fie supărată pe mine"

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit la conferința de alegeri a PSD, despre candidatul propus pentru filiala din București.

de Ştefan Petrică    |    09 Apr 2024   •   18:45

Marcel Ciolacu, a mers la conferința de alegeri a PSD București și i-a transmis un mesaj direct Gabrielei Firea, în care arată că este corect să fie supărată pe el pentru că nu a devenit candidatul la Primăria Capitalei.

Ciolacu susține că și-a dorit ca Firea să fie candidat la Capitală, dar uneori în politică nu poți lua deciziile pe care le dorești.

"Vreau să fiu alături de candidații noștri care vor fi viitorii primari de sectoare. Vreau să fiu alături de candidatul comun al alianței PSD-PNL, doctor Cătălin Cîrstoiu. 

Mi-aș dori, cum este și corect, să dau eu explicațiile și nu Gabriela Firea. sunt ferm convins că mare parte dintre dumneavoastră sunteți supărați pe decizia candidatului comun, și nu Gabriela Firea să fie candidata pentru funcția de Primar General.

Este corect să fiți supărați. Este corect ca Gabriela Firea să fie supărată pe mine.

Câteodată în politică nu faci numai ce simți sau ceea ce trebuie pentru cei apropiați. De obicei, când te implici, primi care au de suferit sunt cei apropiați.

Mi-aș fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidatul partidului PSD și a noastră pentru Primăria Generală.

Atât Gabriela Firea cât și primarii noștri de sector, ați fost patru ani în opoziție. Vi s-a întors spatele. Au reușit de fapt să vă țină uniți și acest lucru se datorează Gabrielei Firea", a declarat Marcel Ciolacu.

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD alegeri 2024
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Imagini exclusive cu tinerii găsiți morți într-o cameră de hotel
x close