Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Sex-simbolurile tricotează (VIDEO)

Sinteza Zilei: Sex-simbolurile tricotează (VIDEO)

Sinteza Zilei: Sex-simbolurile tricotează (VIDEO)
22 Sep 2008   •   23:27

?Îmi dau seama că totuşi Caragiale de-aia n-a fost genial, cunoscut pe plan mondial, pentru că n-a cunoscut-o pe Elena Udrea. Prototipul demagociei politice în istoria României este Caţavencu. Ghinionul lui Caragiale este că pe vremea lui nu era Elena Udrea. Din punctul ăsta de vedere eu sunt mândru că sunt contemporan cu Elena Udrea, un politician care tricotează la televizor?, a declarat Ion Cristoiu în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, unde luni s-a încercat o incursiune în demersurile doamnei Elena Udrea de a-şi schimba imaginea.

Mugur Ciuvică, Radu Tudor şi Oana Stancu au fost alături de Mihai Gâdea şi Ion Cristoiu dezbătând faptul că, în ultima vreme, Elena Udrea împarte sarmale, dă câte o geantă pensionarilor, spală podele şi, mai nou, chiar tricotează în direct.



?Mă enervează că ne crede proşti. Când ai o imagine anume încerci să o speculezi. În istoria României nu am auzit de niciun politician care, în demagogia politică, să se ducă la cineva acasă să spele podelele?, a mai completat Ion Cristoiu.

?Sunt convinsă că originea dânsei e modestă; sunt convinsă că la un moment dat în copilărie, în adolescenţă, o fi tricotat. Problema este de compatibilitate între această imagine pe care încearcă acum să şi-o creeze, de om obişnuit, şi cealaltă. Dar de ce vrei să te vinzi într-un mediu total fals? În momentul acela nu vinzi decât ipocrizie. Dacă te duci cu rochia decoltată, cu geanta scumpă, să împarţi sarmale, nu eşti credibilă şi atunci mai mult rău îţi faci?, a opinat Oana Stancu.



?E o prostie uriaşă făcută de doamna Udrea. Spuneaţi de notorietate. Doamna Udrea e suficient de notorie. Am înţeles că are şi consilieri de imagine. Ar trebui să-i dea afară pe toţi şi să se bazeze pe un pic de bun simţ, dacă are. [...] A mai fost un gest în sensul asta, domnul Geoană în perioada în care candida pentru primărie a început să umble pe şantiere spunând că el a facut Facultatea de Construcţii?, a declarat Mugur Ciuvică.



?Doamna Udrea are cel mai sexy mop din politica românească, şi cele mai jucăuşe andrele din câte au fost vreodată la Palatul Cotroceni. Domnia sa are o imagine de 'jucăuşă', spre deosebire de alţi politicieni care au imagine de 'jucători'. Din punctul asta de vedere e foarte originală. Si vă spun că este singura persoană din România care dă cu mopul şi are un Q7 la scară? a ironizat-o Radu Tudor pe Elena Udrea.



S-a mai discutat şi despre faptul că o altă politiciană notorie la noi, Elena Băsescu, are un salariu de 8000 de euro de la Luxten, pentru 2 ore de ?muncă? pe zi...

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close