Antena 3 CNN Politică Silvestru Șoșoacă spune că Diana Șoșoacă e manipulată de „noul anturaj”: „O trimit către o prăpastie, o fac intenționat”

Silvestru Șoșoacă spune că Diana Șoșoacă e manipulată de „noul anturaj”: „O trimit către o prăpastie, o fac intenționat”

Silvestru sosoaca
Silvestru Şoşoacă spune că fosta lui soție s-a „înconjurat de niște oameni de o calitate inferioară” / sursă foto: Antena 3 CNN
de Roxana Mihăiescu    |    08 Oct 2024   •   22:29

Silvestru Șoșoacă a vorbit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN, despre scandalul în care este implicată fosta lui soție, Diana Șoșoacă. El afirmă că ea a ajuns în această situație din cauza „noului anturaj”.  „S-a înconjurat de niște oameni de o calitate inferioară. O trimit pe ea către o prăpastie, o fac intenționat, ea este foarte ușor de dus de nas, foarte ușor de manipulat”, spune el.

Întrebat de motivele pentru care Diana Șoșoacă acționează astfel, în special după declarațiile pro-legionare și antisemite făcute într-un live, Silvestru Șoșoacă a răspuns că fosta lui soție s-a „înconjurat de niște oameni de o calitate inferioară”, care o „manipulează și o trimit pe ea către o prăpastie.”

„E o cascadă de greșeli pe care Diana o face și o face pentru că este mânată în direcția aceasta de noul anturaj pe care îl are.

Din nefericire, după ce și-a eliminat majoritatea oamenilor care au purtat-o pe umeri până în poziția care este acum, unul după altul, s-a înconjurat de niște oameni de o calitate inferioară. Nu că ar fi de o calitate inferioară, ci mai degrabă, o trimit pe ea către o prăpastie, o fac intenționat, ea este foarte ușor de dus de nas, foarte ușor de manipulat.

Dacă la masa de prânz stă de vorbă  despre fotbal sau despre modă, ea în live-ul de seară vorbește despre acel fotbal sau despre acea modă. Dacă în ultima vreme a fost înconjurată de oameni care vorbesc strict despre aceste subiecte, ea fără să vrea le repetă seara și se trezește în live-uri și cu probleme penale. Asta e Diana, din nefericire”, a declarat Silvestru Șoșoacă, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3 CNN. 

 

Context

Parchetul o anchetează pe Diana Șoșoacă pentru promovarea de mesaje legionare. Ea riscă închisoarea de la 3 luni la 3 ani

Parchetul General s-a autosesizat în cazul Dianei Șoșoacă, după ce aceasta a promovat, sâmbătă noaptea, într-un videoclip postat pe YouTube, mesaje legionare“Trăiască Legiunea și Căpitanul, Omorâți de aceeași putere jidănească care a acționat și acum”, a spus Șoșoacă, după ce Curtea Constituțională i-a interzis să candideze la alegerile prezidențiale. 

Mai exact, sâmbătă, 5 octombrie, după comunicarea deciziei Curții Constituționale, Diana Șoșoacă a protestat într-un live de aproape 6 ore, în care l-a avut partener principal de discuție pe Luis Lazarus, colegul său europarlamentar.

După mai bine de o oră de critici și discuții în contradictoriu, Diana Șoșoacă a strigat: ”Nu există nimic! Nu pot să spun decât: „Trăiască Legiunea și Căpitanul!” care a fost omorât de aceeași putere jidănească care a acționat și acum. Rușine, tuturor!”

 

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close