Antena 3 CNN Politică Siegfried Mureșan anunță că PNL a obținut funcții importante pentru România în Parlamentul European

Siegfried Mureșan anunță că PNL a obținut funcții importante pentru România în Parlamentul European

BeFunky-collage - 2024-07-23T133737.044
Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan / sursă foto: Facebook/ Siegfried Mureșan
23 Iul 2024   •   13:38

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan a anunțat că au fost obținute noi funcții importante pentru români în Parlamentul European.

Siegfried Mureșan a transmis că Delegația Partidului Național Liberal în Parlamentul European a negociat și a obținut votul pentru patru poziții importante pentru România.

„Funcții importante pentru România pe care le-am obținut în Parlamentul European

Noi, Delegația Partidului Național Liberal în Parlamentul European, am negociat și am obținut votul colegilor pentru patru poziții importante pentru țara noastră:

Eu am fost ales, în luna iunie, vicelider al Grupului PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European. Din această poziție, voi coordona politicile bugetare în grup și mă voi asigura că țara noastră primește cât mai multe fonduri europene nerambursabile.  

Astăzi, europarlamentarul Daniel Buda a fost ales prim-vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură din Parlamentul European și va apăra interesele fermierilor români în Europa. Mult succes, Daniel!

Tot astăzi, europarlamentarul Rareș Bogdan a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri externe - o funcție foarte importantă în contextul provocărilor de politică externă ale UE din ultimii ani. Mult succes, Rareș!

Dan Motreanu a fost ales vice-coordonatorul Grupului PPE în Comisia pentru dezvoltare regională (REGI).

În Comisia REGI, Dan Motreanu va negocia și adopta legislația europeană prin care sunt alocate fondurile europene pentru dezvoltarea satelor, orașelor și județelor din România. Mult succes, Dan!”,  a scris Siegfried Mureșan, pe pagina personală de Facebook.

❗Funcții importante pentru România pe care le-am obținut în Parlamentul European ✅ Noi, Delegația Partidului Național...

Publicată de Siegfried Muresan pe Marţi, 23 iulie 2024

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close