Antena 3 CNN Politică Severin: "Dragă Mircea, vizita la Vântu nu este lucrul cel mai grav, ci faptul că nu este explicată"

Severin: "Dragă Mircea, vizita la Vântu nu este lucrul cel mai grav, ci faptul că nu este explicată"

Severin: "Dragă Mircea, vizita la Vântu nu este lucrul cel mai grav, ci faptul că nu este explicată"
04 Feb 2010   •   17:08

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a aplicat joi, la Consiliul Naţional, o lovitură celui care a contribuit la detronarea sa din fruntea grupului de eurodeputaţi ai partidului. Severin l-a interpelat pe Mircea Geoană, arătându-i că scuzele privitoare la vizita efectuată la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu nu explică şi motivele pentru care a descins în miez de noapte la locuinţa acestuia.
"Dragă Mircea, vizita la Sorin Ovidiu Vântu nu este lucrul cel mai grav, ci faptul că nu este explicată", a spus Severin, apreciind că PSD nu poate merge cu încredere pentru o nouă candidatură.
Adrian Severin a explicat că nu este împotriva lui Mircea Geoană, dar PSD trebuie să dea "mingea în spate pentru a merge înainte", altfel nu poate să obţină victoria în viitoarele alegeri dacă va
Europarlamentul PSD Adrian Severin, menţionat de Miron Mitrea între cei pe care ar dori să îi aibă în echipa sa, a declarat recent că Mircea Geoană "şi-a consumat rolul în partid", iar sprijinul unor filiale, pe care acesta l-ar fi obţinut la întâlnirea de la Braşov, este "o închipuire".
De asemenea, Institutul "Ovidiu Şincai", condus de Adrian Severin, a apreciat, într-o analiză asupra alegerilor prezidenţiale, făcută publică în urmă cu aproximativ două săptămâni, sub titlul "Cezarul a învins!", că principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoană şi identifică o serie de greşeli care au dus la pierderea strategică a competiţiei.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close