Antena 3 CNN Politică Ședința comisiilor reunite de buget a început în Parlament

Ședința comisiilor reunite de buget a început în Parlament

o_1b843g8er1c0l1ua117801n3m1st18.jpg
04 Feb 2017   •   10:23

UPDATE: Senatorul PNL Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, că liberalii au 302 amendamente la bugetul de stat pe anul 2017, punctând că acestea vor fi susţinute chiar dacă bugetul este supradimensionat.

"Am avut depuse 302 amendamente şi trebuie să anunţ că am avut succes în anumite comisii: la educaţie, 14 au fost avizate favorabil, la administraţie - 129 de amendamente au fost avizate favorabil, la juridică - 6 amendamente şi la drepturile omului - 4 amendamente. Intrăm optimişti în aceste discuţii astăzi şi mâine", a spus Cîţu, înainte de dezbaterile din Comisiile reunite de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

"Vom încerca să găsim fondurile necesare pentru aceste amendamente la buget, chiar dacă bugetul aşa cum arată astăzi, este un buget supradimensionat. Sunt sigur că putem să găsim înţelegere", a arătat Cîţu.

----------------------------

Lucrările Comisiilor reunite pentru buget-finanţe din Camera Deputaţilor şi Senat au început sâmbătă dimineaţă.

La şedinţă au loc dezbateri cu ordonatorii principali de credite în vederea elaborării rapoartelor asupra proiectul legii bugetului de stat şi a proiectului legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017.

La proiectul bugetului de stat au fost formulate 950 de amendamente.

Potrivit programului aprobat de Parlament, dezbaterile din comisii urmează să fie finalizate duminică seară.

Articol în curs de actualizare.

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close