Antena 3 CNN Politică Şedinţa comisiilor de buget-finanţe, reluată după trei ore de pauză. Vezi ce bugete au fost aprobate

Şedinţa comisiilor de buget-finanţe, reluată după trei ore de pauză. Vezi ce bugete au fost aprobate

Şedinţa comisiilor de buget-finanţe, reluată după trei ore de pauză. Vezi ce bugete au fost aprobate
Foto: INTACT Images
18 Dec 2010   •   17:07

Şedinţa comisiilor de buget-finanţe din Parlament a fost reluată, după aproximativ trei ore de pauză. Opoziţia se retrăsese de la lucrări, nemulţumită că nu i s-a acceptat nici un amendament.

Situaţia a fost deblocată în şedinţa comisiilor de buget-finanţe, odată cu sosirea la Parlament a premierului Emil Boc. După o discuţie pe care a avut-o cu miniştrii Finanţelor, Economiei şi de Interne, s-a aprobat ca IMM-urile să opteze de anul viitor pentru plata a 16% pe profit sau 3% din cifra de afaceri. În plus, bugetul Înaltei Curţi de Casaţie a fost suplimentat cu 52 de milioane de lei.

Opoziţia părăsise sala de şedinţe în jurul prânzului, acuzându-i pe parlamentarii puterii că nu acceptă nici unul dintre amendamentele depuse.

Reprezentanţii PDL au respins argumentele celor de la PSD şi PNL.

De dimineaţă, discuţiile fuseseră suspendate din nou pentru o jumătate de oră. Parlamentarii PSD au părăsit atunci sala de şedinţă în semn de protest faţă de reducerea bugetului Senatului. Acesta a fost aprobat până la urmă - el este de aproape 87 de milioane de lei, iar cel al Camerei Deputaţilor, de 209 milioane de lei.

 


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close