Antena 3 CNN Politică Scăpat de huiduielile lui Vadim, Băsescu vrea să vorbească din nou în Parlament

Scăpat de huiduielile lui Vadim, Băsescu vrea să vorbească din nou în Parlament

Scăpat de huiduielile lui Vadim, Băsescu vrea să vorbească din nou în Parlament
08 Sep 2008   •   15:15

Preşedintele Traian Băsescu a cerut să se adreseze Parlamentului pentru a prezenta un raport privind politica externă şi internă a României, data şedinţei urmând să fie stabilită ulterior, într-o şedinţă a Birourilor Permanente reunite.

"Săptămâna viitoare va fi o şedinţă a Birourilor Permanente reunite, la solicitarea preşedintelui României, care a cerut ca pe 24 septembrie, la orele 11.00, să prezinte în faţa Camerelor reunite un Raport privind politica internă şi externă a României", a spus luni secretarul Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. "La viitorul Birou Permanent reunit, binenţeles, vom accepta această cerere şi vom stabili data la care Camerele reunite sunt în măsură să se reunească pentru a asculta mesajul preşedintelui" a mai spus el.

Având în vedere înţelegerea recentă dintre PD-L, partid apropiat de preşedintele Băsescu, şi PRM, şeful statului poate sta acum liniştit. Corneliu Vadim Tudor nu va mai mărşălui prin Parlament în timpul discursului preşedintelui, pentru a cere trimiterea acestuia la "Puşcăria Mafioţilor", iar parlamentarii PRM, din ce în ce mai puţini la număr, nu îl vor mai huidui cum s-a întâmplat atunci când Băsescu a condamnat comunismul.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close