Antena 3 CNN Politică Scandal sexual la vârful USR. Vlad Voiculescu e acuzat de iubită că a înșelat-o și că și-a făcut cont de Tinder. Voiculescu: „N-am înșelat-o”

Scandal sexual la vârful USR. Vlad Voiculescu e acuzat de iubită că a înșelat-o și că și-a făcut cont de Tinder. Voiculescu: „N-am înșelat-o”

vlad voiculescu laura stefanuta
Vlad Voiculescu, Laura Ștefănuță și copilul cuplului. Sursa foto: Facebook/ Vlad Voiculescu
de Robert Kiss    |    03 Iul 2024   •   15:23

Iubita europarlamentarului USR, Vlad Voiculescu, și mama copilului său, Laura Ștefănuț, l-a acuzat pe acesta, într-un grup privat pe Facebook, că are cont secret pe platforma de dating Tinder, folosit pentru a o urmări, și a anunțat că s-a despărțit de el.

Voiculescu nu este căsătorit cu Laura Ștefănuț, dar are un copil de doi ani cu fosta sa parteneră, cu care forma un cuplu de câțiva ani. Contactată de reporterii Antena 3 CNN, Laura Ștefănuț a declarat:

”Am făcut o postare pe un grup privat tocmai pentru că nu am vrut o discuție publică pe subiect și v-aș ruga să respectați asta. Acum mă întorc, sunt cu fetița mea care doarme și vă mulțumesc pentru înțelegere”. Întrebată dacă subiectul nu afectează imaginea publică a europarlamentarului Vlad Voiculescu, Ștefănuț a spus că ”Nu crede că este de dezbatere publică și nu crede ca societatea si mai ales nivelul mass-media din România e capabil să acopere subiectele acestea asa cum trebuie”.  

Europarlamentarul USR a susține că nu a înșelat-o niciodată pe fosta lui parteneră și confirmă că nu mai formează un cuplu.

„Vă mulțumesc pentru că mi-ați scris. Apreciez că ați vrut să aflați punctul meu de vedere. Tot ce vă pot spune este că nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu. De asemenea, vă pot confirma că Laura și cu mine nu mai formăm un cuplu.

Îmi pare foarte rău că detaliile unui conflict de familie au ajuns în spațiul public, dar vă rog să acceptați că nu voi dialoga cu mama copilului meu prin intermediul presei, nici al social media. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a transmis Voiculescu redacției G4Media.ro.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Geoană, la un pas de a intra în cursa pentru prezidențiale
x close