Antena 3 CNN Politică "SĂRUTUL lui Iuda" de la Blaga pentru Udrea: "Vom vota la vedere"

"SĂRUTUL lui Iuda" de la Blaga pentru Udrea: "Vom vota la vedere"

Clipboard01.jpg
de O.P.    |    09 Feb 2015   •   13:16

În timpul mandatului lui Traian Băsescu, Vasile Blaga a fost foarte aproapiat de Elena Udrea, respectiv Traian Băsescu. Chiar dacă fostul preşedinte a ales să se despartă de PDL printr-un mesaj de "adio la perdeluţă", Vasile Blaga rămâne în mentalul colectiv ca un "băsist" veritabil.

Acum însă, după ce Elena Udrea a atras asupra sa toate tunetele zeităţilor de pe scena politică, Vasile Blaga merge cum dictează trendul şi anunţă sec: "vom vota la vedere".

"Astăzi în Parlament, PNL va vota în toate cele trei cazuri, conform principiilor sale, adică noi nu votăm aici în funcţie de cum îi cheamă pe cei la care se referă justiţia şi vom vota cererile de fiecare dată ale Justiţiei. Vom vota la vedere, astfel încât să nu fie surprize din acest punct de vedere", a precizat Blaga într-o conferinţă de presă.

El a fost întrebat cum comentează acuzaţiile care i se aduc Elenei Udrea de către procurori, având în vedere că a fost coleg cu aceasta de partid o bună perioadă de timp şi dacă a avut suspiciuni faţă de Udrea.

"Eu nu am niciun fel de suspiciuni, pentru că nu am astfel de discuţii, nu ştiu de astfel de intervenţii. Nu am fost într-o relaţie foarte caldă cu doamna Udrea. Să-şi facă treaba justiţia! Dânsa să încerce să se apere", a răspuns  Blaga.


×
Subiecte în articol: vasile blaga Elena Udrea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close