Antena 3 CNN Politică Sârbu: Antonescu revine la Senat miercuri, până atunci a fost prelungită delegarea pentru Filip

Sârbu: Antonescu revine la Senat miercuri, până atunci a fost prelungită delegarea pentru Filip

Sârbu: Antonescu revine la Senat miercuri, până atunci a fost prelungită delegarea pentru Filip
Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Sep 2012   •   12:54

Liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sârbu, a spus, marţi, că delegarea vicepreşedintelui Senatului, Petru Filip (PSD), pentru asigurarea conducerii Senatului se prelungeşte automat.

El a făcut aceste declaraţii după ce a fost întrebat dacă Petru Filip mai poate conduce şedinţele Senatului şi pe cele ale Biroului Permanent, în condiţiile în care delegarea sa a expirat luni, 3 septembrie.

"Petru Filip este doar preşedinte suplinitor, interimar al Senatului. Domnul Crin Antonescu este preşedintele Senatului. Acesta va reveni în Senat mâine (miercuri -n.r.). Sigur că până revine a fost prelungită delegarea pentru domnul Filip. Sunt formalităţi pe care va trebui să le îndeplinească. Delegaţia este valabilă. A fost făcută atunci când a plecat Crin Antonescu interimar la Palatul Cotroceni. Ea decurge. Dacă era o procedură de alegere a preşedintelui, atunci aveam o problemă, dar aşa, delegarea se prelungeşte automat", a spus liderul senatorilor social-democraţi, potrivit Agerpres.

Decizia Senatului privind delegarea senatorului Petru Filip pentru asigurarea conducerii acestui for legislativ, publicată în Monitorul Oficial, era valabilă în perioada 28 august - 3 septembrie.




×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Senat
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close