Antena 3 CNN Politică Ruptură la vârf? Vanghelie şi-a cerut scuze, dar Geoană nu s-a mai dus la Romexpo

Ruptură la vârf? Vanghelie şi-a cerut scuze, dar Geoană nu s-a mai dus la Romexpo

Ruptură la vârf? Vanghelie şi-a cerut scuze, dar Geoană nu s-a mai dus la Romexpo
17 Feb 2010   •   22:14

După înregistrarea care a apărut în presă, Marian Vanghelie şi-a cerut scuze de la Mircea Geoană, dar şi faţă de cetăţenii României pentru limbajul folosit. Se pare că scuzele nu au fost suficiente. Mircea Geoană nu a mai mers la Conferinţa Municipală a PSD Bucureşti, unde era aşteptat miercuri seară.

La doar câteva ore de la apariţia înregistrării Marian Vanghelie a explicat că totul a fost o glumă şi că...din păcate, este vorba despre realitatea din partid. A dorit doar să-şi manifeste dezamăgirea faţă de goana după funcţii a colegilor săi, a precizat preşedintele PSD Bucureşti.

Pe un ton critic, Mircea Geoană i-a cerut lui Marian Vanghelie să-şi ceara imediat scuze şi i-a atras atenţia că un astfel de limbaj îl discreditează.

Replica lui Vanghelie a venit chiar înaintea Conferinţei Municipale a PSD Bucureşti.

?Pot să imi cer scuze dar nu ştiu cum să îmi cer scuze de la cei care dimineaţa merg la Cotroceni şi seara sa ia funcţii la PSD. Mă gândesc să nu fac o greşeală, să nu mă duc în penibil? a spus Vanghelie.

Răul pare să fi fost deja făcut. Mircea Geoană nu a participat la Conferinţa Municipală a PSD Bucureşti, aşa cum era stabilit. În acelaşi timp, Vanghelie nu a supus la vot susţinerea lui Mircea Geoană la Congresul PSD de sâmbătă, în condiţiile în care Cristian Diaconescu nu va candida în echipa liderului PSD.

"E foarte greu să alegem între Cristi Diaconescu şi Mircea Geoană. Pentru foarte mulţi dintre noi e foarte greu să nu-l susţinem pe Cristi Diaconescu. L-am rugat să ne ajute, să găsim o formulă ca acest partid să funcţioneze" a spus Vanghelie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vanghelie PSD
Cele mai noi știri
Parteneri
x close