Antena 3 CNN Politică Românii din patru localităţi merg din nou la urne pentru a-şi alege primarii

Românii din patru localităţi merg din nou la urne pentru a-şi alege primarii

Românii din patru localităţi merg din nou la urne pentru a-şi alege primarii
29 Iun 2008   •   09:38

Zi de foc duminică pentru candidaţii din patru localităţi pentru alegerile locale. Este vorba de localităţile Arcani din judeţul Gorj, Poeni din Teleorman, Ştefăneşti, Ilfov, şi Sascut din judeţul Bacău, unde are loc al doilea scrutin al alegerilor pentru primării. În Ştefăneşti oamenii merg pentru a treia oară la urne după ce primul scrutin a fost anulat iar a doua oară nici unul dintre candidaţi nu a reuşit să obţină fotoliul de primar.

La Sascut, în Bacău, s-a decis reluarea turului doi după ce Biroul Electoral Central a acceptat contestaţia unuia dintre candidaţi, care şi-a acuzat rivalul că a falsificat mai multe buletine de vot.

În localitatea Ştefăneşti a avut deja loc un incident. Doi veri s-au luat la bătaie la mai puţin de 100 de metri de secţia nr. 2 de votare, după ce s-au deschis urnele Cei doi, fiecare simpatizant al câte unui candidat la primărie, au fost temperaţi cu ajutorul forţelor de ordine şi au fost duşi la secţia de poliţie. Cei doi au fost amendaţi contravenţional cu câte 500 de lei fiecare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close