Antena 3 CNN Politică Revizuirea Constituţiei, prioritară în 2012. Flutur: Lansăm un apel opoziţiei să vină la dezbateri

Revizuirea Constituţiei, prioritară în 2012. Flutur: Lansăm un apel opoziţiei să vină la dezbateri

Revizuirea Constituţiei, prioritară în 2012. Flutur: Lansăm un apel opoziţiei să vină la dezbateri
Foto: Intact Images
05 Dec 2011   •   13:34

"Propunem ca în prima parte a anului viitor să modificăm Constituţia", a declarat, luni, prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur într-o conferinţă de presă, lansând şi un apel opoziţiei pentru a participa la dezbaterile privind revizuirea legii fundamentale.

Flutur a precizat că priorităţile pentru PDL în 2012 sunt discutarea legii privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, apoi modificarea Constituţiei în prima parte a anului 2012, după care legea electorală care să stabilească "procedurile clare" privind alegerile parlamentare şi cele locale, informează Mediafax.

"Ne propunem ca în prima parte a anului viitor să modificăm Constituţia, să rezolvăm acea problemă cu care ne-am angajat în faţa românilor - Parlament unicameral şi reducerea numărului de parlamentari la 300 -, de aceea adresăm un apel opoziţiei să vină la dezbateri, să modificăm Constituţia, pentru că e un angajament în faţa populaţiei României în urma referendumului", a adăugat Flutur.

×
Subiecte în articol: revizuire Constitutie Gheorghe Flutur pdl
Cele mai noi știri
Parteneri
x close